Om oss

Rutinerade mäklare med god lokalkännedom

Hos oss hittar du erfarna mäklare som kan Nacka. Vi vet hur marknaden ser ut i det området av Nacka där du vill köpa eller sälja. 

Med oss kan du vara säker på att allt går rätt till och att alla regler följs. Om du vid något moment känner dig osäker eller om det dyker upp några frågor under försäljningsprocessen så finns vi tillgängliga för att svara eller förklara. Tillgänglighet och kommunikation är viktigt för att bostadsaffären skall bli bra och kännas stabil.


mäklare nacka

En del av Länsförsäkringar

Vår fastighetsförmedling är en del av Länsförsäkringar och delar samma värderingar kring nytta, närhet och långsiktighet. Som en del av Länsförsäkringar kan vi erbjuda ekonomisk rådgivning kring lån och försäkringar. Det är tryggt att ha hela bostadsaffären under samma tak. På så sätt kan vi anpassa oss efter dina villkor och tillgångar.

En fastighetsförmedling för dina behov

Vi vet att det kan vara omvälvande att byta bostad. En flytt föranleds också ofta av en annan stor livsomställning som ett nytt arbete eller ändrade familjeförhållanden. Vi sköter din bostadsaffär på ett smidigt sätt så att du kan koncentrerar dig på din familj, ditt arbete, ditt liv och dig själv.

Fundera på vad du behöver nu och vad som kan vara praktiskt och njutbart för dig att ha tillgängligt 5-10 år framåt. Tillsammans utgår vi ifrån dina behov och hittar ett boende som passar dig. Vi finns här för dig och guidar dig till en framgångsrik bostadsaffär och ett nytt, ljust kapitel i ditt liv.

Boka ett första möte!