Vi hjälper dig att sälja din bostad i Nacka

Smidig bostadsaffär med kunniga mäklare

Kontakta oss Nacka om du behöver hjälp att sälja din bostad. Vi erbjuder kostandsfri värdering och hjälp med styling, visning annonsering och mycket mer.

Boka fri värdering via formuläret eller ring oss.


Process i tre steg

Om du vill sälja din bostad så kan vi hjälpa dig. Vi brukar dela upp försäljningsprocessen i tre steg.

Före försäljning

Det första steget mot att sälja din bostad är en värdering. Då kommer en av våra mäklare hem till dig och värderar bostaden efter läge, storlek och skick. För att göra en så korrekt bostadsvärdering som möjligt är det bra om du vet var och när eventuella renoveringar gjorts av bostaden. All information rörande bostaden kan vara viktig och intressant. Vi kommer även i samband med värderingen föreslå möjliga förändringar som kan höja utgångspriset på bostaden.

Under försäljning

Under alla steg såsom annonsering, visning, budgivning, köpekontrakt och handpenning sköter vi vår del och guidar dig igenom de olika händelseförloppen i försäljningsprocessen. Vi är vana vid att sköta bostadsaffärer så du kan känna dig trygg med att allt går rätt till och tas omhand av din mäklare.

Efter försäljning

Dags att planera flytt och överlämning. Vi har checklistor med allt det som du behöver tänka på i och med en stundande flytt. Om det finns några frågor rörande deklaration eller annat så kan du vända dig till oss för att få råd. Vi avslutar och önskar dig lycka till på ditt nya äventyr!


mäklare nacka

Trygga bostadsaffärer

Våra mäklare har genomfört den högskoleutbildning och praktik som krävs för att få en mäklarlicens. Innan de blir professionella mäklare på egen hand har de alltså arbetat med bostadsförmedling. Det gör att du kan känna dig trygg med att allt går rätt till och att alla regler följs. Om du känner dig osäker på något moment eller har några frågor så svarar vi gärna och förklara hur vi arbetar. Vi finns tillgängliga för dig under hela försäljningsprocessen.

Vi hjälper dig sälja din bostad!