Boka värdering i Nacka

Kostnadsfri värdering av din bostad i Nacka

Vi erbjuder en gratis bostadsvärdering där någon av våra erfarna mäklare kommer hem till er och värderar er bostad. När man värderar en bostad utgår man ifrån sådant som läge, marknad, skick och storlek. Det är bra om vi får redan på så mycket som möjligt om bostaden i fråga. Sådant som när och var bostaden renoverats eller om det planeras några större ombyggnationer i fastigheten. Det är också bra för oss att veta vilka utrymmen som tillhör bostaden, om det finns förråd eller andra faciliteter i anslutnig.

Efter bostadsvärderingen är det upp till dig om du vill gå vidare med affären och om du i så fall vill anlita oss som mäklare. Om du vill fortsätta med oss och försäljningen kan vi lova att göra vårt absolut bästa för att få till en så bra och smidig bostadsaffär som möjligt.

Boka värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

mäklare nacka

Höj värdet på din bostad

I och med en värdering ger vi också råd om hur man eventuellt skulle kunna höja värdet på bostaden med enklare renoveringar. Slutpriset på en bostad kan påverkas mycket av mindre förändringar såsom ljusare färger på väggarna eller nyslipade trägolv.

Vi rekommenderar i de flesta fall den som skall sälja sin bostad att anlita en professionell fotograf, inredare och stylist innan fotografering för att göra bostaden mer attraktiv. Om det sedan är möjligt är det bra att behålla stylingen till visning då en bra presentation, som inte skiljer sig för mycket från bilderna spekulanterna sett, är önskvärt. Styling innan fotografering och visning har bevisad effekt på försäljningspriset.

Läge och lokalkännedom

Vår lokalkännedom gör att vi är väl insatta i hur marknaden är i just det området av Nacka där du vill sälja. Vi kan avgöra värdet bostaden har efter läge på ett korrekt sätt. Det är ovärderlig kunskap för en mäklare att kunna området vid alla typer av bostadsaffärer. Vi har ett bra kontaktnät som gör att vi kan nå ut till de spekulanter som är intresserade av den typen av bostad som du säljer. Det finns en perfekt köpare till varje bostad och vårt jobb är att hitta just den!

 

Boka en kostnadsfri värdering!